Offerte Aanvragen

T-Rack accessoires

Ladder voor bedrijfsvoertuigen


De aluminium ladder met geribbeld profiel is een handige toevoeging om eenvoudig de T-Rack dakdragers te laden en lossen. De ladder is dan ook een veel gekozen optie. Wij monteren hem op de achterdeuren of op de scharnieren, afhankelijk van het type voertuig alsook van de openingshoek van de achterdeuren. Elke ladder wordt aangepast aan jouw voertuig om de veiligheid en performantie te garanderen.

De ladder is beschikbaar voor alle types voertuigen en vervaardigd in geanodiseerd aluminium, waardoor er geen roest kan optreden.

Loopplaat voor bedrijfsvoertuigen


De T-Rack loopplaat is een alternatief voor de klassieke ladder. Met de loopplaat kan de lading nog eenvoudiger bevestigd worden op de camionette of bestelwagen. Deze wordt volledig in-house vervaardigd en bevat hetzelfde ribbelprofiel als de dakdragers voor extra grip. De loopplaat doet dienst als ramp vanop de grond tot op het dak, en is bovendien zeer stevig. Hierdoor kan op een veilige en gebruiksvriendelijke manier het dak geladen of gelost worden.

De T-Rack loopplaten zijn beschikbaar voor alle modellen en worden op maat vervaardigd in aluminium met een anti-roest laag.


pictogram draagkracht
Volledig op maat
pictogram draagkracht
Vervaardigd uit geanodiseerd aluminium
pictogram draagkracht
Antislip profiel
pictogram draagkracht
4 jaar garantie
Offerte aanvragen
Uw gegevens
Gegevens Voertuig