Offerte Aanvragen
+
T-rack op batibouw
Bezoek T-Rack op Batibouw 2020

Ook dit jaar kan de Vlaming met de baksteen in de maag terecht op de grootste bouw- en renovatiebeurs van het land. Voor de 61ste editie van Batibouw trekt de beurs alle registers open en wordt meer dan ooit ingespeeld op ervaring.

Ben jij als particulier of vakman op zoek naar een hoogwaardige dakdrager, ladder of loopplaat ter uitbreiding van jouw voertuig? Kom dan zeker eens langs op onze stand in paleis 3, en ervaar zelf de stevigheid van onze vederlichte constructies. Onze professionals ter plaatse staan je graag bij met advies én extra draagkracht voor jouw bedrijfsvoertuig.

Beurscondities T-Rack

Naar aanleiding van de Batibouw beurs verwennen wij onze nieuwe klanten met speciale condities. Besluit je om je bestelwagen, camionette of bedrijfswagen uit te breiden met een T-Rack dakdrager op maat? Dan zorgen wij voor gratis plaatsing en montage, én dit overal in België. Vraag gerust meer informatie aan de standhouders en geniet binnen de kortste keren van extra draagkracht op jouw voertuig.

Waar en wanneer?

Batibouw gaat door van zaterdag 29 februari tot en met zondag 08 maart 2020, in Brussels Expo (Belgiëplein, 1 - 1020 Brussel) en is vlot bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Let wel op, dit jaar gelden er nieuwe openingsuren. In de week is de beurs open van 12u tot 20u30, in het weekend van 10u tot 18u30 en er is een nocturne voorzien op donderdag 5 maart van 12u tot 22u30. Meer praktische info vind je via deze link terug.

Wij kijken er alvast naar uit om je te mogen verwelkomen op onze stand. 

Afspraak in Brussels Expo, Paleis 3!